duminică , mai 19 2024

Apartamente De Vanzare Sanpetru

De ce cauta clientii apartamente de vanzare Sanpetru la parter?

Foarte multe dintre persoanele care cauta apartamente de vanzare Sanpetru, se orienteaza spre locuintele de la parter. Daca va aflati in aceasta situatie, ar trebui sa cantariti cu mare atentie atat avantajele cat si dezavantajele unei locuinte la parter.

Pentru ca uneori este greu sa aveti in vedere avantajele si dezavantajele locuintelor de la parter, am facut o scurta lista pentru dvs. Va enumeram cateva avantaje, dar si dezavantaje ale acestor apartamente. In acest fel puteti decide daca doriti sau nu sa alegeti un apartament la parter.

Avantaje apartamente de vanzare Sanpetru la parter

Foarte multe avantaje pot fi asociate cu apartamentele de la parter. Enumeram doua – trei exemple concrete in randurile de mai jos, iar in incheiere enumeram si dezavantaje.

1. Lipsa scarilor

Primul avantaj clar al unui apartament este confortul. Nu trebuie sa urcati atatea scari si nu trebuie sa carati cutiile grele pe scari pana la etajul 3 – 4 sau mai sus.

Apartamente De Vanzare SanpetruPe de o parte, acest tip de apartament este ideal pentru persoanele in varsta sau persoanele cu dizabilitati fizice. Dar este perfect si pentru cei care pot merge la cumparaturi doar o data pe saptamana si trebuie sa aduca mai multe bagaje in apartament deodata.

2. Gradina: utilizare comune

Unele apartamente de vanzare Sanpetru de la parter, au acces direct la gradina. Partajarea gradinii este la mare cautare, mai ales in orasele mari, deoarece altfel exista mai putine spatii verzi. Aici trebuie facuta precizarea ca un astfel de apartament poate fi amplasat doar la parter.

Unde ati prefera sa va bucurati de masa sau sa beti o bautura cu prietenii? Cred ca decizia de aici cade clar pe gradina.

3. Racoare pe timpul verii

Vara ramane mai racoroasa la parter decat la etajele superioare deoarece, razele soarelui de exemplu, intr-un apartament direct de sub acoperis.

Nu numai ca traiul este mai confortabil pentru locuitorii de la parter, ci si temperaturile mai scazute sunt mult mai bune pentru animalele de companie. De asemenea, economisiti la costurile de energie pentru ca nu trebuie sa porniti la fel de des aerul conditionat sau ventilatorul, chiar si in zilele caniculare.

Dezavantaje apartamente la parter

Dupa cum se poate vedea, cand vine vorba despre apartamente de vanzare Sanpetru, acestea pot avea multe avantaje. Exista si posibile dezavantaje:

1. Mai putina intimitate

Daca apartamentul dvs. este aproape de strada, probabil ca v-ati montat ferestrele cu perdele, draperii sau folie translucida pentru a tine ochii curiosilor departe. Sau, aplicarea rulourilor exterioare poate fi de asemenea o alta solutie inteligenta. Acesta va tine ochii curiosilor departe, dar va vor oferi si multe avantaje.

2. Privelistea nu este cea mai buna

Cand vine vorba despre priveliste, rar sunt cei care pot fi multumiti de privelistea avuta din locuinta lor. Cei care prefera sa cumpere un astfel de apartament sunt constienti de acest posibil dezavantaj.

Cu siguranta daca si-ar fi dorit sa aiba o priveliste spectaculoasa, s-ar fi orientat spre o locuinta la ultimul etaj.

3. Mai multa libertate pentru copii

Fara doar si poate, copiii vor fi cei mai incantati daca parintii vor alege apartamente de vanzare Sanpetru Brasov. Acesteia au mai rapid si mai usor accesul din casa spre afara si invers.
Asadar, acestea sunt unele dintre avantajele dar si dintre dezavantajele apartamentelor de la parter.

Check Also

Garsoniere De Vanzare Brasov

Garsoniere De Vanzare Brasov

Garsoniere de vanzare Brasov Veti constata ca este un numar mare de Garsoniere De Vanzare …

Close