vineri , iunie 14 2024

Balustrade Brasov

Balustrade Brasov

Sortimentele de Balustrade Brasov confera un plus de valoare imobilelor in care sunt montate. Sunt balustrade moderne, realizate folosind tehnologii ultramederne de ultima generatie. Companiile de profil care produc si comercializeaza balustrade dispun de o vasta experienta in domeniu.

Personalul angajat este personal calificat. Acesta participa, cu o anumita periodicitate, la cursuri intensive, seminarii, conferinte si congrese in vederea imbunatatirii si perfectionarii temeinice a pregatirii profesionale. Doar in acest fel, serviciile oferite vor indeplini cerintele si standardele de calitate prevazute de legislatia in vigoare privind fabricarea, confectionarea si montajul balustradelor. Personalul dispune de foarte multa inspiratie si viziune. Astfel, se va recomanda cea mai indicata balustrada adaptata imobilului.

Balustrade BrasovBalustrade metalice in Brasov

Montajul unei balustrade presupune mai multe etape. Pentru a face cea mai buna alegere din categoria de Balustrade Brasov se va proceda inclusiv si la un desen de arhitectura pentru a se stabili pozitionarea si designul balustradei alese. Se va intocmi si un caiet de sarcini, in care se vor prezenta detaliile specifice. Se va anticipa si costul total al proiectului, respectiv pretul balustradei precum si costurile pe care le presupune montajul, executia si mententata unei balustrade. Dupa ce au fost parcurse aceste etape se va proceda, la o data ulterioara stabilita de comun acord, la semnarea contractului.

De ce sa alegi Balustrade la comanda?

Ulterior semnarii contractului, compania producatoare de Balustrade Brasov va proceda la transportul, asamblarea si montarea balustradei alese de client. La finalul proiectului se va incheia un proces verbal de receptie. In acest sens vor avea loc evaluari specifice la care va participa personal abilitat. Se va evalua calitativ cum a fost pus in aplicare proiectul initial stabilit. Se va semna si un certificat de finalizare specific.

Se va constata daca instalarea profesionala s-a realizat in timp util. Producatorul ofera o garantie de regula de doi ani produsului pus la dispozitia clientului si anume a balustradei. Ori de cate ori este necesar, potrivit contractului semnat initial, compania va furniza consultanta tehnica de specialitate clientului.

Check Also

Mobila La Comanda Brasov

Mobila La Comanda Brasov

De ce as alege mobila la comanda Brasov? Avand atat de multe optiuni pentru a …

Close