joi , septembrie 21 2023

Banda Metalica

Ce avantaje ofera o banda metalica?

Atunci cand vine vorba despre banda metalica, trebuie mentionat faptul ca exista persoane care nu stiu ce rol are aceasta. Ei bine, exista si persoane care sunt constiente de ce este o astfel de banda.

Aceste persoane stiu care sunt situatiile in care se foloseste o astfel de banda. Ba chiar mai mult, stiu si care sunt motivele datorita carora se prefera aceasta banda si nu alte solutii.

Acest articol este redactat pentru a ajuta si persoanele care nu au cunostinte despre acest tip de banda. Le ofera tuturor informatii pe scurt cu privire la utilizarea acesteia dar si informatii privind avantajele sale. Asadar, sa intram in subiect si sa vedem despre ce este vorba!

Ce este banda metalica?

Asadar, cand vine vorba despre banda precizam ca aceasta reprezinta solutia perfecta pentru anumiti paleti cu marfa. Se foloseste acest tip de banda pentru securizarea, stocarea si pentru transportul paletilor cu marfa foarte grea. Se foloseste de asemenea acest tip de banda si pentru paletii atipici de marfa.

Banda MetalicaPentru a va ajuta sa intelegeti, imaginati-va un palet cu stalpi de beton folositi pentru garduri. Acestia sunt asezati pentru transport pe paleti atipici. Pot fi infoliati cu folie stretch, dar aceasta nu este suficient de rezistenta pentru a tine in loc stalpii.

In acest sens se foloseste banda metalica, aceasta fiind ideala pentru a asigura siguranta paletului cu stalpi. Se poate folosi astfel de banda si pentru alte tipuri de marfa. Pentru paletii cu pavaje sau pentru paletii cu caramida, banda metalica reprezinta solutia ideala.

Chiar daca deasupra este aplicat si un strat de folie stretch, folosirea benzii nu va permite ca marfa sa cada de pe palet. Pentru piatra decorativa pentru exterior si interior se foloseste de asemenea acest tip de banda.

Sa nu uitam nici de transportul lemnelor (bustenilor in special). Nu exista solutie mai eficienta pentru asemenea transporturi decat aceasta banda. Aceasta este folosita pentru a lega marfa sa nu cada din remorca.

Alte detalii importante

Credeati ca asta e tot ceea ce veti afla legat de banda metalica? Ei bine, mai trebuie sa aflati unele detalii foarte importante si totodata foarte interesante.

Asadar, mentionam in primul rand faptul ca banda galvanizata poate fi folosita si la exterior. Mai exact, paletii care sunt legati cu acest tip de banda pot fi pastrati chiar si in mediul exterior (in afara depozitelor/halelor). Dat fiind faptul ca este galvanizata, aceasta banda nu va fi afectata de rugina sau de coroziune. Deci, practic acesti paleti pot fi pastrati afara chiar si in conditii meteo extreme.

Un alt amanunt interesant este acela ca acest tip de banda se foloseste de foarte multi ani in acest sens. Practic este considerata a fi cea mai veche metoda de legare a marfurilor. Multi sunt cei care considera banda metalica si ca fiind cea mai sigura metoda pentru legarea paletilor cu marfa. In situatiile in care este necesara o foarte mare rezistenta si o elasticitate minima, aceasta banda este perfecta.

Concluzie

Acestea sunt in mare parte cele mai importante detalii legate de banda. Ori de cate ori este necesara o solutie pentru legarea paletilor atipici (si nu numai) cu marfa, se foloseste banda.

Nu merita riscul de a folosi alte alternative. Pagubele ar putea fi foarte mari. Cu o astfel de banda in schimb, problema este rezolvata.

Check Also

Asfaltare Pret

Asfaltare Pret

Cine ofera informatii despre asfatare pret? Primul lucru la care se gandesc persoanele care doresc …

Close