duminică , februarie 25 2024

Brichete De Lemn

Brichete de lemn

Pentru a se fabrica Brichete De Lemn se vor utiliza aschii de lemn. Acestea reprezinta o cantitate de lemn rezultat din biomasa uscata. Aceasta biomasa va fi supusa unor etape de prelucrare pentru a lua forma aschiilor de lemn. Se va proceda la cioplirea acesteia in forma de bucati de o anumita dimensiune. Biomasa lemnoase se obtine din copaci si arbusti. In cadrul procesului de prelucrare a biomasei rezulta biocombustibilul solid.

Brichetele de lemn sunt un combustibil termic solid. Prin prelucrare, se poate obtine automat si biocombustibil in forma de brichete. Acesta este biocombustibil densificat preparat, de regula, fara aditivi, in forma cubica sau cilindrica, prin compresare.

Brichete de lemn

Rumegusul este utilizat cel mai frecvent pentru fabricarea brichetelor de lemn. Acesta reprezinta de fapt o cantitate de particule fine provenite din taierea lemnului. La confectionarea combustibilului solid Brichete De Lemn nu se utilizeaza nici un fel de tratament chimic.

Brichete De LemnTrebuie respectate standardele europene de calitate. Tot cu respectarea intocmai a acestor standarde se vor realiza inclusiv si celelalte operatiuni incluse in procesul de vanzare a produsului finit. Depozitarea, transportul, precum si plasarea pe piata a produselor trebuie realizate in conditii de eficacitate maxima si la standarde inalte de calitate.

Depozitarea brichetelor de lemn se face in spatii special amenjate. Aceste spatii nu necesita cerinte foarte speciale. Incaperile au dimensiuni reduse. Trebuie sa fie curate, uscate, lipsite in totalitate de umiditate. In acelasi timp, aceste spatii trebuie sa fie ferite de razele soarelui. Exista un minim necesar de utilaje si instalatii menite sa asigure conditiile de pastrare a produsului finit. Brichetele de lemn au un anumit termen de valabilitate. De regula, acest termen se stabileste de producator. In nici un caz, termenul de valabilitate al brichetelor de lemn nu poate fi mai mic de doisprezece luni.

Brichete de lemn

Ambalajul prezinta deasemenea importanta. Pentru a fi asigurate conditiile optime de pastrare a acestor Brichete De Lemn, ambalajul trebuie sa fie calitativ. Acesta va permite aplicarea unei etichete. Pe aceasta eticheta vor fi consemnate specificatiile tehnice ale produselor oferite spre comercializare. Eticheta va contine si pretul brichetelor de lemn. Ambalarea brichetelor de lemn la vrac sau in saci nu permite aplicarea unei etichete.

Check Also

Asfalt

Asfalt

Tot ce trebuie sa stiti despre asfalt Fiecare persoana doreste sa aiba in localitate asfalt …

Close