duminică , mai 19 2024

Optica Medicala

Optica Medicala

Exista magazine de Optica Medicala de unde se pot achizitiona si accesorii pentru ochelari. Aceste accesorii sunt: spray-ul de curatare a ochelarilor, servetelele umede de unica folosinta, lavetele de curatat din microfibra, tocul pentru protejarea ochelarilor si snurul pentru ochelari. Clatirea lentilelor ochelarilor se va face utilizand sprey-ul de curatare.

Optica MedicalaAcest spray de curatare este foarte util intr-o deplasare. Rolul acestuia este de a indeparta praful inainte de stergerea lentilelor ochelarilor. Daca lentilele au strat de acoperire anti-reflex , spray-ul trebuie sa fie aprobat pentru utilizare pe acest tip de lentile.

Se recomanda, ca inainte de folosirea acestui spray, sa se ceara sfatul unui medic din cadrul unui Cabinet Oftalmologic Brasov. Curatrea lentilelor se realizeaza folosind servetelele umede de unica folosinta. Se pot efectua si operatiuni de curatare cu ultrasunete. Tot mai multe persoane folosesc si tocuri pentru protejarea ochelarilor de zgarieturi si praf. Pentru portul ochelarilor in conditii de siguranta se va folosi lantisorul sau snurul pentru ochelari.

Check Also

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Este foarte important sa aveti in vedere un Medic Stomatolog Brasov. Acest …

Close