vineri , iunie 14 2024

Restaurant Rasnov

Restaurant Rasnov situat la poalele muntilor

Un Restaurant Rasnov situat la poalele muntilor confera o vedere panoramica si o priveliste magnifica. Panorama unica asupra orasului confera unicitate locatiei. Clientii se vor delecta cu preparate culinare atent alese. Restaurantul dispune de doua incaperi foarte spatioase destinate, in special, servirii oaspetilor.

Incaperile pot fi situate la etaje diferite. Sunt saloane special amenajate. Stilul preferat de majoritatea clientilor este stilul clasic si elegant. Mobilierul este unul ultramodern. In centrul salonului se afla amplasat un semineu. Geamurile sunt din termopan. Acestea sunt foarte mari. Salonul este compartimentat modular. In acest fel, oaspetii beneficiaza de multa intimitate.

Restaurant RasnovRestaurant Rasnov cu mancaruri variate

Stilul elegant al celui mai bun Restaurant Rasnov este stilul neoclasic, care este si un stil echilibrat , insa, in egala masura si un stil functional. Restaurantul dispune si de o gradina si de o terasa special amenajata. Accesul clientilor catre gradina restaurantului este foarte facil. Aceste aspecte confera relaxare si un ambient minunat si incantator. Meniul este a la carte. Imbina atat preparate internationale, cat si preparate traditionale. Vor fi satisfacute gusturile oricarui client. Gatitul este o arta. Aceasta arta culinara se realizeaza de bucatari profesionisti. Maiestria din bucatarie este atributul celor mai experimentati bucatari.

Alege Restaurant Rasnov

Diversitatea de delicii culinare se realizeaza in incinta bucatariei celui mai renumit Restaurant Rasnov. Intimitatea clientilor este asigurata. Este foarte importanta. Privelistea incantatoare si minunata asupra orasului este de vis. In restaurant exista amenajate mai multe tipuri de saloane in care se pot organiza diferite evenimente private. In plus, echipa noastra ofera si Catering Rasnov cu meniuri diverse.

Saloanele restaurantului sunt ideale pentru petreceri private, pentru nunti, pentru botezuri, aniversari sau alte tipuri de petreceri. Insa, exista si posibilitatea organizarii unor evenimente de tip business. Pot avea loc conferinte, seminarii sau trainiguri sau teambuilding-uri. Petrecerile tematice pentru angajati sunt foarte cautate la ora actuala. Salile restaurantului pot gazdui inclusiv si spectacole sau evenimente alte tipuri de evenimente cu caracter privat. Expozitiile si simpozioanele se pot organiza in saloanele amenajate de cel mai bun Restaurant Rasnov.

Check Also

Trupa Cover

Trupa Cover

O trupa cover este raspunsul pentru un eveniment asa cum iti doresti Trupa Cover – …

Close