sâmbătă , septembrie 30 2023

Colete Italia

Colete Italia

Transportul de colete Italia catre Romania a devenit din ce in ce mai solicitat. Sunt multe companii si persoane individuale care isi ofera serviciile, dar trebuie sa fim atenti cui incredintam bunurile noastre. Cel mai bine este sa apelam la o companie, mai ales daca au si recomandari bune.

Compania Euroandra ofera serviciul de transport de colete Italia – Romania

Colete ItaliaAceasta companie se bucura de increderea clientilor de o perioada indelungata de timp. Cei care sunt multumiti de serviciile oferite de Euroandra apeleaza regulat la acestia. Acest lucru poate fi luat drept o dovada de incredere.

Avand o echipa de profesionisti pot garanta transportul in cele mai bune conditii a tuturor coletelor. Efectueaza transportul de colete Italia – Romania cu seriozitate si rapiditate. Sunt apreciati in special pentru faptul ca vin sa ridice pachetele de la expeditor. Tarifele sunt relativ mici penru acest serviciu, ceea ce duce la o mai mare cautare.

Au specificate cateva indicatii si reguli ce trebuie urmate pentru ca pachetele sa fie acceptate pentru transport. Sunt reguli de bun simt si normale, ce probabil le respectati fara sa va dati seama.

Conditiile minime de acceptare a coletelor

Ne referim aici la ambalajul pe care trebuie sa il aiba coletele si la continutul acestora. Incepand cu ambalajul, acesta trebuie sa ai o rezistenta in concordanta cu greutatea continutului. Trebuie sa suporte aceasta greutate si sa fie rezistent pentru manipularile ce vor urma. Forma exterioara trebuie sa fie una normala, nu iesita din comun. Sa nu aiba colturi ascutite sau alte forme ce fac greu de aranjat si depozitat coletul.

Materialul ce poate fi utilizat pentru exteriorul pachetului poate fi de exemplu din lemn, carton, placaj sau alte meteriale asemanatoare. Nu trebuie sa aiba lipite stickere sau inscriptionari ce pot deranja vizual.

Continutul pe care nu trebuie sa il aiba aceste colete Italia se refera la substante nocive, arme, droguri sau alte obiecte ce pot fi considerate periculoase.

Close