vineri , iunie 14 2024

Transport Persoane Romania Italia

Transport Persoane Romania Italia

Euroandra ofera servicii de transport persoane Romania Italia cu autocare moderne la cele mai bune preturi. Asigura-ti calatoria chiar azi si vei beneficia de preturi speciale. De asemenea, veti calatori in cele mai bune conditii pana in Italia.

Pret pentru transport persoane Romania Italia

Transport Persoane Romania Italia

Desi aveti parte de cele mai bune conditii, pretul transportului este unul avantajos tuturor. Cu doar 90 Euro/persoana puteti calatori pe ruta Romania Italia sau retur. Iar cu doar 150 Euro/persoana, va puteti asigura o calatorie dus-intors Romania Italia. Biletul este valabil 90 de zile de la data calatoriei dus, data de intoarcere se stabileste de comun acord cu maxim 15 zile inainte calatoriei.

Dotarile autocarelor Euroandra

Pe ruta de transport Romania – Italia si retur, autocarele Euroandra dispun de cele mai bune conditii. Pentru un transport persoane Romania Italia linistit si confortabil noi asiguram toate conditiile necesare. Toate autocarele sunt dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, sistem audio video cu LCD si lada frigorifica. In plus, toate autocarele sunt dotate cu toalete functionale si suport pentru picioare.

Echipa Euroandra va asteapta pentru cu bratele deschise pentru cel mai comod transport pe ruta Romania Italia. Rezervati-va chiar acum calatoria la cele mai bun pret de pe piata!

Close