joi , septembrie 21 2023

Contabil Brasov

Contabil Brasov

Gasirea unui contabil cu experiente nu este un lucru greu de realizat. Contabilitatea este un serviciu foarte des cautat, datorita numarului mare de firme care se infiinteaza zilnic. Astfel, un Contabil Brasov trebuie sa ofere numeroase servicii de calitate pentru a-si mentine clientii actuali, cat si pentru a gasi clienti noi.

Contabil Brasov

Serviciile cele mai importante pe care un Expert Contabil trebuie sa le ofere sunt evidenta contabila si evidenta salariatilor. Desi suna ca doua servicii foarte simple, acestea inclus numeroase alte servicii.

Astfel, Evidenta contabila implica servicii cum ar fi: inregistrarea, elaborarea, intocmirea si depunerea de documente, declaratii, balante si bilanturi. Precum si tinerea evidentei analitice si sintetice. La care se mai adauga si evidenta mijloacelor fixe si stocurilor.

Evidenta personalului si salarizarii implica si ea numeroase servicii. Printre aceste servicii se numara intocmirea si depunerea declaratiilor si statelor de plata. Precum si elaborarea si depunerea fiselor fiscale. Astfel, compania dvs va fi cu toate documentatiile la zi. Iar dvs nu veti avea nicio grija in cazul unui control.

Close