duminică , mai 19 2024

Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Pentru Infiintare PFA Brasov, dvs, ca titular, trebuie sa indeplinit cateva conditii. Cunostinta acestor conditii este extrem de importanta. Deoarece, daca nu indepliniti cel putin o conditie dintre cele 5, atunci riscati sa incepeti intregul proces de infiintare in zadar. Fara sanse de a avea PFA.

Infiintare PFA BrasovO prima conditie, si foarte usoara de inteles, este sa fiti majori. Adica sa aveti 18 ani impliniti. In plus, este important sa nu figurati cu savarsirea unor fapte ilegale. Care sunt sanctionate de catre legile vamale sau financiare. Trebuie sa dispuneti de o disciplina financiar-fiscala buna, fara probleme.

In plus, trebuie sa va incrieti in cazierul fiscal. Daca nu sunteti, atunci va reocmandam sa incepeti cu acesta. Daca intampinati alte probleme, cereti ajutorul unui expert in Infiintari Firme brasov. Acesta va va oferi numeroase sfaturi utile care vor simplifica intregul proces.

O ultima conditie, dar la fel importanta, este sa aveti un sediu profesional. Ar acest sediu sa fie declarat in conformityate cu legile. Daca indepliniti aceste conditii, atunci veti avea unda verde catre infiintarea firmei mult dorite.

Close