sâmbătă , septembrie 30 2023

Condus Defensiv

Condus defensiv

Este foarte imprortant sa tineti cont de normele de Condus Defensiv. Avand aceste lucruri in vedere, veti putea avea o experienta fara nici un fel de problema. Multe dintre accidente au loc din cauza greselilor comise de soferi. In majoritatea cazurilor, accidentele sunt produse de soferii imprudenti. De asemenea, viteza neadaptata la conditiile de drum este o alta cauza a accidentelor. Chiar si neacordarea prioritatii si depasirea neregulamentara sunt cauzele problemelor din trafic.

Condus defensiv

Condus DefensivEste important astfel sa tineti cont de cateva lucruri importante atunci cand conduceti. In primul rand ar trebui sa va examinati cu atentie masina. Verificati mereu rotile, dar si nivelul uleiului. Nu uitati sa verificati si luminile daca faceti un drum in afara orasului. Ar fi bine sa dati si o tura cu masina inainte de a porni la drum.

Punerea centurii este un alt lucru foarte important si recomandat de toti instructorii de Condus Defensiv. Acest sfat este cel mai important. Va trebui sa va asigurati mereu ca aveti centura pusa. Chiar si pasagerii din spate ar trebui sa-si puna centura. Nu uitati ca chiar si un accident de 60 km/h va poate provoca probleme.

Atunci cand aveti copii, trebuie neaparat sa blocati centura acestora. Nu uitati ca in trafic trebuie sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti luminile de intalnire atunci cand mergeti, chiar si daca afara este lumina. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila. De asemenea, este foarte important sa va semnalizati toate intentiile. Puteti sa va semnalizati intentiile chiar si pietonilor.

Condus defensiv

Nu uitati sa va concentrati exclusiv pe sofat. Nu ar trebui sa faceti alte lucruri atunci cand sofati. Sansele sa produceti un accident vor fi mult mai mari. Un alt lucru important de avut in vedere este sa fiti calmi. Nu ar trebui niciodata sa raspundeti provocarilor altora. De asemenea, nu este o idee buna sa-i educati pe altii in trafic.

Condus Defensiv – Trebuie sa va asigurati cat mai des in oglinzi. Atunci cand ajungeti in intersectii, reduceti viteza la sub 40 km/h. Nu ar trebui sa treceti pe galben. Multe dintre accidentele urbane au loc in intersectii. Aveti in vedere acest lucru important.

Check Also

Trupa Cover

Trupa Cover

O trupa cover este raspunsul pentru un eveniment asa cum iti doresti Trupa Cover – …

Close